Actuaciones AFIC

EMPREN 2014

En curso

 

Programa EMPRÉN: Ayudas Municipales a la Creación de empresas en Alzira.  PLAZO ABIERTO

Más información

TARGETA D'ALZIRA

En curso

OBJECTIUS: Alzira és una ciutat eminentment comercial suposant el comerç minorista un important suport de la seua economía, a més a més es un rellevant nucle comercial i industrial, proporcionant un gran nombre de servicis als habitants de la Comarca.
L'objectiu marcat desde la Regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç és la realització d'actuacions, que de forma directa o indirecta, puguen incidir en el desenvolupament de l'activitat comercial d'Alzira, amb esta finalitat es posas en marxa la CAMPANYA TARGETA d'ALZIRA, que posarà en circulació la TARGETA D'ALZIRA.

Más información

AULA MENTOR

En curso

 

L´AULA MENTOR, és una ferramenta destinada a la formació online o en l´aula, dirigida a emprenedors, comerços, i persones interesadse en ampliar i desenvolupar la seua formació académica. Oferix uan oferta formativa molt diversa i en continua actalització, ademés de poder accedir a l´assistència técnica d´un tutor online. L´horari el poden elegir, ja que hi ha plena flexibilitat d´horaris i terminis per a finalitzar el curs.

Más información

© 2015 - Ajuntament d'Alzira - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo