Saludo desde la alcaldía

 

Vos done la benvinguda al portal de l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) d’Alzira. En este portal trobareu tota la informació d’interés relacionada amb el comerç a la ciutat d’Alzira, amb l’objecte d’acostar les actuacions de les Administracions Públiques relacionades amb l’activitat comercial als seus usuaris i assessorar els comerciants i les persones emprenedores en temes per al seu interés, com ajudes i subvencions o els tràmits i normativa general aplicable. A més, els consumidors i usuaris en general trobaran a la Galeria Comercial tota la informació dels comerços locals, distribuïda a un pràctic mapa.

Alzira és i ha sigut tradicionalment un referent comercial i econòmic per a la comarca de la Ribera Alta; per això vull reafirmar el meu suport i disposició a col·laborar amb el nostre comerç, agent fonamental per a eixir de la crisi econòmica en què ens trobem. És necessari apostar per la recuperació i regeneració del teixit productiu malauradament afectat per la greu situació econòmica, i amb este objectiu, l’Ajuntament, a través de l’Agència AFIC, organitza i porta a terme actuacions per dinamitzar i potenciar l’activitat comercial.

Vos anime a fer ús d’esta ferramenta i a participar activament de les activitats que s’organitzen. Des de l’Ajuntament continuarem treballant per contribuir al desenvolupament del comerç local i afavorir la seua consolidació.

 

Diego Gómez

Alcalde d’Alzira

© 2015 - Ajuntament d'Alzira - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo