Activitats comercials

Buscar en el títol i en les etiquetes:

Tipus d'activitat o esdeveniment:
ESTE COMERÇ SONA A ART

01-10-2019 al 13-10-2019

ESTE COMERÇ SONA A ART

Arranca la 4a edició d’ ESTE COMERÇ SONA A ART 🛍+🎨

Esta iniciativa es porta a terme juntament amb l’Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca (ACAPIVAIC), aprofitant que octubre és el mes que acull el Dia de l’Artista.

Amb esta iniciativa volem aconseguir que Alzira siga una gran Galeria d’Art on els aparadors dels nostres comerços seran l’aparador dels artistes que exposen en ells.

De l’1 al 13 d’octubre, visitants, compradors i públic interessat podran visitar les obres dels artistes exposades als aparadors d’Alzira.

Per això, si vosté està interessat que el seu aparador forme part d’esta exposició d’art al carrer, ha de remetre les seues dades fins al divendres 20 de setembre contestant a este whatsapp

L’acte d’inauguració de la campanya, al que esteu tots el comerços convidats a assistir, serà l’1 d’octubre, a les 18 h, en el Saló Noble de l’Ajuntament.

#escaparates  #arte  #comercio  #calle  #galería  #exposición  #alzira  #local  #tiendas  # 

Més informació

OBERTURA TERMINI SOL.LICITAR: Alzira: 12 mesos · 12 empreses

01-08-2019 al 30-11-2019

OBERTURA TERMINI SOL.LICITAR: Alzira: 12 mesos · 12 empreses

OBJECTIU

Dotar de eines de màrqueting amb l'objectiu d'afavorir i impulsar les empreses d'Alzira en les fases inicials.

En què consisteix l'ajuda?

L'ajuda consistirà en el llançament i promoció de l'empresa seleccionada durant 1 mes de l'any 2020 (el que se li assigne, després si es fes la selecció) que inclou, un pack de llançament i el suport de dos professionals (docent de formació i coach digital) encarregats de formar-los i promocionar-los a través de xarxes socials:


El pack de llançament inclou distints mitjans i materials de difusió, podeu consultar-ho en la nostra pàgina web:

https://www.idea-alzira.com/alzira-12-meses--12-empresas


IMPORTANT: Solament es concediran 12 ajudes, una per cada mes de el any 2020.

BENEFICIARIS:

Totes aquelles empreses d'Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els dos últims anys, computant desde l´1 de novembre de 2017 fins el 31 d´octubre de 2019.
Les empreses beneficiaries d'aquesta iniciativa hauran de ser, prioritàriament, empreses amb un component innovador i amb vocació de perdurabilitat, considerant noves empreses a aquelles constituïdes en els 2 últims anys.PROCEDIMENT DE SELECCIÓ "ELEVATOR PITCH":

Els participants faran una exposició de la seua empresa davant una Comissió Avaluadora, a través d'un "Elevator pitch".

La idea bàsica i resumida del elevator pitch és condensar un missatge que cride l'atenció d'algú en pocs segons o minuts, obtenint com resultat un objectiu marcat.

La durada màxima de la presentació serà de 5 minuts.

A l'hora d'avaluar els projectes, la comissió avaluadora tindrà en compte els criteris determinats en les bases de la convocatòria.

Volem fer-te visible en 2020.

Ara tens l'oportunitat de potenciar la teua imatge.

Qualsevol dubte o aclariment, no dubte a contactar amb IDEA, al 96 245 51 01.

#Alzira 12 Mesos 12 Empreses  #Fes-te visible  #Potencia la teua imatge 

Més informació

PASSOS DE CONFIANÇA...COMERÇ DE PROXIMITAT

13-02-2019 al 31-12-2019

Els passos de vianants d’Alzira cobren vida amb “Passos de confiança, comerç de proximitat”, la nova campanya comercial de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA.Sota els teus peus podràs descobrir el comerç local des d’una altra perspectiva amb missatges als passos de vianants que et recordaran que el comerç local està a prop de tu.

 

Perquè caminant per Alzira arribes al teu comerç. Troba la teua!

#comerç  #passos  #vianants 

Més informació

JORNADES MONOGRÀFIQUES IDEA 2018-2019

08-11-2018 al 30-06-2019

JORNADES MONOGRÀFIQUES IDEA 2018-2019

Tornen les jornades monogràfiques d´Idea...
Amb estes sessions busquem ampliar la formació i els recursos de què disposen els desocupats per a reintegrar-se en el mercat de treball, així com oferir un major suport a aquells que pensen a desenvolpar la seua pròpia idea de negoci.

OBJECTIUS:

1.Canalització de la informació de manera clara i eficaç

2. Facilitar la interacció dels usuaris

3. Millorar les habilitats i recursos disponibles

4. Coordinació d´accions amb altres institucions i organismes dins del mercat laboral

https://datos.portaldelcomerciante.com/userfiles/52/1070/file/Cartel_paa_web_v4%283%29.jpg

#JORNADES MONOGRÀFIQUES IDEA 

Més informació

TARDEO ALZIRA: La nova oferta d'oci per a les vesprades del divendres

14-09-2018 al 31-12-2020

TARDEO ALZIRA: La nova oferta d'oci per a les vesprades del divendres

La regidoria de desenvolupament econòmic, treball i projectes europeus, té entre els seus objectius principals el recolze en l'àmbit local d'accions generadores de riquesa en sectors estratègics i que estimulen l'economia local.El sector de l'hostaleria ha mantingut amb aquesta regidoria diverses reunions per a exposar una iniciativa que actualment està funcionant amb èxit en diferents poblacions del territori nacional.

Aquesta iniciativa tracta d'incentivar un oci de qualitat en la franja horària de la vesprada. Els locals participants oferiran diferents especialitats elaborades especialment per a les vesprades del divendres, des de còctels, vins, combinats, cerveses artesanals o tapes.

Podeu vore el que s'anirà oferint en les diferents publicacions del nostre:

Facebook #TardeoAlzira o en el Instagram tardeo_alzira #TardeoAlzira #SomTardeo

Els locals oferiran un producte ''especial tardeo'' en forma de beguda especial, còctel, vi,  tapa o cervesa artesanal.

L'horari establit serà tots els divendres, de 19.00 a 22.00 hores.

Els establiments adherits tindran un distintiu que els identificarà com a local adherit al ''Tardeo'' d'Alzira.

#Tardeo  #Alzira  # 

Més informació

Alzira - D'Alzira, la Reganyà

28-03-2018 al 28-03-2018

Amb l'objectiu de posar en valor els nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals forners de la nostra ciutat, des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, juntament amb el Gremi de Forners, s'inicia en 2016 la campanya de promoció de la REGANYÀ.

La Reganyà és un dolç tradicional d'origen humil que combina la mico de Pasqua amb la carabassa i ha sigut triat pel Gremi de Forners per a ser un producte singular a Alzira.

?D'Alzira, la Reganyà?, es va presentar en la Casa de la Cultura d'Alzira el 6 de juliol de 2016, la marca que naix de la cooperació entre el Gremi de Forners i l'Ajuntament d'Alzira, a través de l'Agència IDEA, pretén distingir i posar en valor els productes elaborats en la localitat. Des que es va iniciar la campanya s'han dut a terme tot un seguit de accions promocionals, jornades gastronòmiques, presència en actes festius, presentació del producte a FITUR, i degustacions en diferents actes institucionals.

#reganyà  #Alzira 

Més informació

X SETMANA DE L'ECONOMÍA D'ALZIRA

29-01-2018 al 23-02-2018

Jornades que pretenen oferir a la ciutadania i als empresaris un espai de reflexió per trobar solucions als problemes i a dibuixar les linies d'actuació davant de l'actual situació econòmica i d'ocupació.

#X SEMANA DE LA ECONOMÍA 

Més informació

PER NADAL EL COMERÇ SONA A SOLIDARITAT

05-12-2017 al 23-12-2017

Els dies 22 i 23 de desembre se situaran 5 mostradors repartits per les diferents zones comercials d'Alzira, on totes les persones podran adquirir la seua "bola de Nadal solidari" per 1 €, destinant-se la recaptació a CREU ROJA.

#Per Nadal el Comerç Sona a Art 

Més informació

Alzira: Este comerç sona a art

23-10-2017 al 30-10-2017

Alzira: Este comerç sona a art

La campanya denominada "EL COMERÇ SONA A ART" es portarà a terme juntament amb l'Associació cultural d'artistes plàstics i visuals d'Alzira i comarca, i amb motiu de la celebració del "Dia de l’Artista" el dimarts, 18 d'octubre de 2016.

#promoción  #comercio  #campaña  #dinamización  #arte 

Més informació

IX FIRA COMERCIAL: #ALZIRA OBERTA

29-09-2017 al 01-10-2017

IX FIRA COMERCIAL: #ALZIRA OBERTA

Els dies 29 i 30 de setembre, i 1 d'octubre els comerços estaran en el carrer.

La Regidoria de Comerç vos convida a la IX FIRA COMERCIAL: ALZIRA OBERTA.

Des del divendres 29 de setembre fins al diumenge 1 d'octubre, la Fira estarà en la Plaça del Regne i Av. Lluís Suñer, on els comerços exposaran els seus productes en un ambient lúdic i festiu.

La Fira Comercial #Alzira Oberta representa una important eina d'exhibició i comunicació de l'oferta comercial i l'oportunitat de donar a conèixer, de forma directa als visitants, els productes i serveis que ofereix.

Allí podràs trobar tot el millor dels nostres comerços, visitar una gran exposició de cotxes nous, Quilòmetre zero i *seminuevos a l'aire lliure i una zona de restauració on podràs degustar les millors tapes.

Una fira que creix cada any, enguany amb més de 50 expositors que es podran visitar en un espai firal que comprèn des de la Plaça del Regne fins a l'Av. Lluís Suñer.

També podreu veure les desfilades dels Moros i Cristians de la Vila, visitar el Mercat Medieval o participar en la Masterclass solidària de l'equip de zumbers/res de la Pisina Municipal, en benefici de l'Associació familiars Alzheimer Alzira, o vore el programa d'Alzira Ràdio 107.9 FM que farem des de la fira, amb un especial comerç.

Per als quals us agrada fer-vos fotos, teniu l'Anamorfosi, un espai per a fer-vos divertides fotos tridimensionals amb els vostres mòbils.

Els més xicotets també tenen reservat el seu espai en la fira comercial amb una gran zona d'animació infantil amb castells inflables, tallers, pintacares i globoflèxia en la Plaça del Regne.

A més entre els visitants se sortejarà el diumenge 1 d'octubre, a les 19h, en la carpa institucional, entrades per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana del Mundial de Moto GP, que se celebrarà del 10 al 12 de novembre en el Circuit Ricardo Tormo de Xest. També se sortejaran entre els visitants de la fira 3 vals per import de 100 € per a consumir en els comerços expositors de la fira.


QUE NO T'HO CONTEN!!!

#comercio local  #feria  #pequeño comercio  #alzira 

Més informació

© 2021 - Ajuntament d'Alzira - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball