Actualitat Notícies

Alzira: Premis Coworking Alzira

L'Ajuntament d'Alzira, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, convoca els PREMIS "IDEA COWORKING ALZIRA".
Alzira: Premis Coworking Alzira

L'Ajuntament d'Alzira, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, crea els PREMIS "IDEA COWORKING ALZIRA".

Estos premis es duen a terme amb la col·laboració de COWORKING ALZIRA, empresa ubicada a Alzira, especialista en Coworking, única empresa a Alzira que compta amb este tipus d'espais.

L'impuls de l'autoocupació exigix de fórmules que faciliten i milloren la posada en marxa de les noves empreses, especialment xicotetes empreses i professionals que troben més dificultats en les fases inicials. Amb els premis IDEA COWORKING ALZIRA l'Ajuntament d'Alzira pretén fomentar l'emprenedurisme i facilitar l'establiment d'este tipus d'empreses a Alzira.

Podran participar persones físiques o jurídiques que vullguen emprendre o que ja estiguen exercint una activitat professional i/o empresarial a Alzira i el model de negoci de la qual es desenvolupe adequadament en un espai COWORKING.

Els premis estan dotats amb 3 premis valorats en 1.000 €, cada u, finançats per l'Ajuntament d'Alzira, els quals equivalen al cost del gaudi dels servicis de coworking, en COWORKING ALZIRA, durant 6 mesos.

_________________________

 

Aprovades les Bases de la II edició per Junta de Govern Local de 19/10/2016, el termini de presentació de cantidatures serà de 30 dies naturales, a partir de l'endemà a la publicació en el BOP.

Convocatòria pendent de publicació en el BOP

L'instància i documentació annexa haurà de presentar-se, dins del termini establert, en el Registre d' entrada de l'Ajuntament d' Alzira, (La Clau) segons allò disposat a les Bases específiques de la convocatòria.

La documentació que es deurà presentar està disponible en els següents enllaços:

Bases [+] Impresos [+]

© 2015 - Ajuntament d'Alzira - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball