L' agència AFIC >> Salutacions des de la regidoria

Com a regidor de l'àrea de Comerç, vull donar-li la benvinguda a esta finestra virtual, des de la qual vosté té accés a tota la informació relacionada amb el comerç local, tant si és professional com si és consumidor.

 

El nostre propòsit és que, en el Portal del Comerciant d'Alzira, l'usuari interessat trobe tot el referent a l'àrea comercial de la ciutat, d'una manera senzilla i accessible, com per exemple ajudes, subvencions, tràmits, productes financers i del contribuent, a més d'estudis econòmics, enllaços d'interés o una cosa tan important per als ciutadans i comerciants locals com és la Guia Comercial. Una ferramenta que està a disposició de tots i que oferix la informació dels comerços locals. Una pàgina en què pot buscar un producte o un comerç i posar-se en contacte amb ell sense eixir del seu domicili, una guia on ja s'ubiquen la gran majoria de comerços de la ciutat i a on pot incorporar-se  tot  aquell que ho desitge.

Poden accedir des de la web de l'Ajuntament amb un senzill “Clic” o des d'este enllaç que els deixem a continuació:  http://alzira.comercioscomunitatvalenciana.com/va/

 

Des de la Regidoria de Comerç ens hem fixat uns objectius concrets, entre els quals es troben impulsar l'economia local, incentivar al comerciant i motivar el consumidor.  Per això es treballarà en distintes iniciatives i projectes a fi que, gradualment, s´incorporen eixes accions.

 

Algunes d'elles ja són conegudes pels usuaris, com l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial d'Alzira (AFIC), però volem anar més allà en esta nova època que se'ns presenta, amb canvis significatius, ja que per a oferir un producte de qualitat cal tindre en compte molts factors, com la promoció, la imatge, l'assessorament i tindre una bona preparació comercial. Estos són punts molt importants que des de la Regidoria de Comerç tindrem en compte. Per això posarem en marxa totes les ferramentes necessàries, per mitjà de conferències, xarrades o tallers, a fi que Alzira siga un referent de la comarca, un punt de trobada comercial per a professionals i consumidors.

No hem d'oblidar que, després d'este esforç d'impulsar el comerç local, també es fomenta  la creació d'ocupació i amb això l'activitat econòmica, peça fonamental per a generar una economia  fluida, estable i beneficiosa per a tots.

Però tot això no seria possible sense el suport i l'ajuda d'un gran equip de professionals que treballen cada dia per a aconseguir els nostres objectius. Des d'ací vull agrair a totes eixes persones vàlides, capaces i creatives, la seua dedicació, el seu treball i la seua perseverança.


Diego Gómez García
Regidor de Comerç

 

© 2021 - Ajuntament d'Alzira - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball